Na een lange zoektocht naar een geschikte locatie werd in 1999 slagerij ' De Mandel' de ideale plaats om een onze droom waar te maken.

In 2002 werd de winkel en de werkplaats volledig vernieuwd om zo de uitbreiding van ons assortiment mogelijk te maken!

Wij, samen met onze medewerkers, zorgen dat de klanten elke dag opnieuw verwend worden met vers vlees, fijne charcuterie, salades en bereide gerechten!

Pascal is afgestudeerd als slager-spekslager-traiteur. Na zijn studies deed hij ervaring op in Brussel bij slagerij Degroote en aan de kust bij Slagerij Danny & Mia te Westende.

Patsy is afgestudeerd als gegradueerde in de orthopedagogie. Na enkele jaren te werken was de tijd er, om er samen voor te gaan!

We zijn er ook trots op dat we al 2 maal een Smiley behaalden , door een externe dienst die controle doet op hygiene, werkmateriaal, werkmethode,..

Spring gerust eens binnen, altijd welkom!

                          Pascal & Patsy